Gaziantep'in Yıldızı Naksan Holding - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'in Yıldızı Naksan Holding

Gaziantep\'in Yıldızı Naksan Holding

Naksan Holding'in 2 şirketi, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen geleneksel Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'nde ödüle layık görüldü.
Şehitkamil Kültür Merkezi'nde düzenlenen Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'ne; Aile ve...

02.12.2013 14:59

Naksan Holding'in 2 şirketi, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen geleneksel Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'nde ödüle layık görüldü.

Şehitkamil Kültür Merkezi'nde düzenlenen Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'ne; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekilleri ve sanayiciler katıldı.

Törende, İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan '2012 Yılı Türkiye'nin En Büyük Sanayi Kuruluşu Sıralamasında İlk 500'e Giren Firmalar' arasında bulunan Naksan Plastik ve Enerji San. Tic. A.Ş ve Royal Halı İplik Teksitl Mobilya San. Tic. A.Ş.'ye ödül verildi.

Naksan Plastik Enerji San. ve Tic. A.Ş'nin ödülünü Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in elinden alırken, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'de Royal Halı'nın ödülünü Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu'na sundu.

Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'nin yıldızları arasında en çok ödül alan kurumlardan biri unvanını da kazanan Naksan Holding'in ülke ekonomisine katkılarının süreceği ifade edildi.

Törene; Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu ve Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı'da katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep'in Yıldızı Naksan Holding - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement