Hakkari'de izinsiz gösteri yaparak, güvenlik güçlerine molotofkokteyli ve havai fişeklerle saldıran gruba müdahale edildi.
Van'ın Başkale ilçesi İran sınır bölgesinde bir PKK mensubunun İran askerleri tarafından öldürülmesini bahane ederek yürüyüş düzenleyen yüzü maskeli grup, çevrede güvenlik önlemi alan polis ekiplerine saldırdı.
Polis ekipleri bunun üzerine Medrese Mahallesi çevre yolunda bir araya gelen gruptakilere gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti. Müdahalenin ardından ara sokaklara kaçan gruptakiler, polis ekiplerine saldırılarını sürdürdü.
Göstericilerin polise attığı bir molotof kokteyli, mahallede bulunan bir binanın 2. katındaki evin penceresine çarptı. Şans eseri camdan içeri girmeyen molotof kokteylinin duvara çarpması nedeniyle çıkan alevler, göstericilere müdahale eden TOMA araçları tarafından söndürüldü. - Hakkari
Son Dakika › Yerel › Hakkari'de İzinsiz Gösteri - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?