Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, 23 Nisan'da Depremzede Çocuklarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, 23 Nisan'da Depremzede Çocuklarla Buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği’nin organize ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Hatay'ın Samandağ ilçesinde çocuklarla bir araya geldi.

23.04.2023 16:43

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği'nin organize ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Hatay'ın Samandağ ilçesinde çocuklarla bir araya geldi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, çocukların bayramını kutlayarak, "Bizim için çok umut veren bir gün. Çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk yarınları Türk gençliğine emanet etmiş ama yarının gençliği olan bugünün çocukları bizler için çok değerli. Şunu bilmek lazım, Hatay bizden önce 7 defa batmış, 7 defa da küllerinden doğmasını bilmiş. Tabiatla doğal olaylarla savaşmayı değil onlarla barışık yaşamayı öğrendik. Hatay'da yapılaşma konusunda sağlam temeller atıyoruz. Sağlıklı konutlar yapacağız ve istiyoruz ki bundan sonra hiçbir çocuk yetim, hiçbir çocuk öksüz kalmasın. Hiçbir ailenin ocağı sönmesin. İnsanlarımız o depremlerden sağlam ve sağlıklı çıkmayı bilsin" dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, 23 Nisan\'da Depremzede Çocuklarla Buluştu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, 23 Nisan'da Depremzede Çocuklarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement