Hüda Par : Herkes Sorumluluk Almalı - Son Dakika
Yerel

Hüda Par : Herkes Sorumluluk Almalı

Hüda Par : Herkes Sorumluluk Almalı

Hüda Par İl Başkanı Emin Doğru, İl İdare kurulu üyeleri Salih Altuğ, Sıddık Çiftçi ve Ayzen Demirer'le birlikte gündemi değerlendirerek açıklamalarda bulundu.

06.11.2014 09:57  Güncelleme: 10:47

Olaylar nedeniyle kutlayamadıkları bayramı kutlamak üzere basın ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Hüda Par İl Başkanı Doğru "Batman basınının ilimizde yaşanan olaylara objektif yaklaşarak tarafsız kalması takdire şayandır. Basınımız toplumsal olaylarda doktor görevini üstlenip ortamın düzeltilmesinde elinden geleni yapıyor. Bizler, basının gerektiğinde inisiyatif alıp söz sahibi insanları harekete geçirmesini bekliyoruz. İlimizde yaşanan olaylar sonrasında STK'lardan daha çabuk etki bekliyorduk" dedi.

"Devlete, HDP.ye ve Batmanlılara vermek istediğiniz mesaj var mıdır" sorusunu yanıtlayan İl Başkanı Emin Doğru, devlet yetkililerinin daha duyarlı olmalarını, toplumu birbirine kırdırma durumuna gelmemelerini ve olaylara zamanında müdahale etmesi gerektiğini belirtti.

HDP. kadrosunun sorumlu kimselerden oluştuğunu hatırlatan İl Başkanı "yetkililer konuşma yapmadan önce iyi düşünsünler ve sözlerinin nereye gideceğine dikkat etsinler. Hepimiz bu bölgenin insanlarıyız. Tahammül kültürüne alışmamız gerekir" dedi.

Batmanlılara da seslenen Emin Doğru konuşmasını şöyle tamamladı: "Bizler inançlı insanlarız. Fitne adam öldürmekten kötüdür. Elimizden geldiğince toplumun huzurunun bozulmaması için gayret göstereceğiz. Bunu yaparken de birilerinin zulmüne karşı nefsi müdafaa yapacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hüda Par : Herkes Sorumluluk Almalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement