İl Genel Meclisi'nden Valiye Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclisi'nden Valiye Veda Yemeği

Manisa İl Genel Meclisi, Şanlıurfa Valiliğine atanan Vali Celalettin Güvenç'e İl Özel İdare tesislerinde iftar ve veda yemeği verdi.

25.08.2011 12:00

Manisa İl Genel Meclisi, Şanlıurfa Valiliğine atanan Vali Celalettin Güvenç'e İl Özel İdare tesislerinde iftar ve veda yemeği verdi.

Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Manisa'da 3 yılı aşkın süredir görev yapan Vali Celalettin Güvenç ile İl Genel Meclisi üyelerinin uyumlu çalıştığını belirterek Güvenç'e, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

İl Genel Meclisi Grup Başkan vekillerinden övgü alan Vali Güvenç, mahcup olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"İyi ki Ege ve Ege insanı, Ege toprağı var. Türkiye'nin büyük zenginliği bu bölüm. Allah bereketli topraklar ihsan etmiş. Ekolojik tarıma çok müsait, üzerine titrenmesi gereken bir bölge diye düşünüyorum. Hoşgörülü, hizmeti, siyaseti ve muhalefeti seviyeli olan bir il. Böyle bir yerde çalışmaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. "

Yaklaşık 27 yıldır Türkiye'ni değişik yerlerinde çeşitli görevlerde bulunduğunu anlatan Vali Güvenç, Manisa'da her şeyin en üst seviyede çok iyi olarak seyrettiğini söyledi.

Vali Güvenç, "Devlet-millet kaynaşmasını olması gerektiği gibi sağladığımızı ve bu konuda önemli mesafelerin alındığını görmek herkesi memnun ediyor. Bu düşünceler sadece benim düşüncelerim değil. Başbakan yardımcımız sayın Bülent Arınç da 3-5 aydır Bursa'da açık bir şekilde Manisa'daki devlet hizmetlerinin, Özel İdare hizmetlerinin çok ileri seviyede olduğunu, köylünün mutlu olduğunu, mukayese yapma imkanı bulduğunda devlet kurumlarının hizmette öncülük ettiğini ifade edip teşekkür ediyor. Bu benim şahsıma yapılan bir teşekkür değildir. Bu bir ekip çalışmasının sonucudur" dedi.

Yemek sonunda Hayrullah Solmaz tarafından İl Genel Meclisi Üyeleri adına vali Celalettin Güvenç'e bir tablo hediye edildi.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisi'nden Valiye Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement