İşkur, Karatay Belediyesi ile İşbirliği Protokolü İmzaladı - Son Dakika
Yerel

İşkur, Karatay Belediyesi ile İşbirliği Protokolü İmzaladı

İŞKUR, Karatay Belediyesi'nde istihdam edilecek 30 kişi için işbirliği protokolü imzaladı.

01.03.2012 18:21

İŞKUR, Karatay Belediyesi'nde istihdam edilecek 30 kişi için işbirliği protokolü imzaladı.

İŞKUR İl Müdürü Tahsin Güven ile Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli arasında imzalanan protokol kapsamında belediye bünyesinde 30 kişi görevlendirilecek.

Güven, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, toplumun yararına çalışma programları uyguladıklarını belirtti.

Eğitim programları ile ilgili olarak belli miktarlarda ödenek tahsis edildiğini ifade eden Güven, Konya merkez başta olmak üzere ilçe ve belde belediyelerden çok sayıda başvuru olduğunu ve bütçe imkanları çerçevesinde gelen başvuruları değerlendirmeye tabi tuttuklarını vurguladı.

Güven, toplam 151 projede bin 620 kişiyi istihdam ettiklerini bildirdi.

Hançerli ise toplum yararına çalışma programı kapsamında, Karatay Belediyesi'ne 30 kişinin istihdam edileceğini söyledi.

Yerel yönetimler ve merkezi yönetimin birlikte hareket etmesi gerektiğini açıklayan Hançerli, protokolü imzalanan proje kapsamında 4 aylık süreyle çalışacak kişilerin belediyenin çeşitli hizmetlerinde görevlendirileceğini kaydetti.

Ayrıca belediye yetkililerince verilen bilgiye göre, 5 Mart Pazartesi günü başlayacak olan ve Mart ayı sonuna kadar sürecek müracaatların, Karatay Belediyesi Hizmet Masasına yapılabileceği ifade edildi.

Müracaatlar sonunda işe başlayacak 30 kişi noter huzurunda kura ile belirlenecek.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İşkur, Karatay Belediyesi ile İşbirliği Protokolü İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement