İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi

Adıyaman'da İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar, kınandı.

19.07.2014 12:15

Gölbaşı ilçesinde Eğitim Bir Sen Şubesi İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları kınadı.

Eğitim Bir Sen Gölbaşı Şube Başkanı Ahmet Cücük, düzenlediği basın toplantısında, mübarek Ramazan ayında İsrail'in Filistin halkına yaptığı saldırıları kınadıklarını belirterek, kendi peygamberlerini bile katleden bir  topluluktan ancak bunun beklendiğini söyledi.

Cücük, şunları kaydetti:

"Bunların saldırılarına sessiz kalan Dünya'daki iktidarların bunun bedelini kendi vicdanlarında ödeyeceklerini biliyoruz. Dünyada hak, adalet, eşitlik denilince mangalda kül bırakmayan Batı'nın bu vahşetlere, bu çocuk ölümlerine sessiz kalması Batı'nın nasıl bir ikiyüzlülüğe sahip olduğunu da gösteriyor. Batı dünyasından ses çıkmadığı gibi İslam dünyasından da ses çıkmaması bizleri düşündürüyor. Gölbaşı Eğitim Birsen olarak yapılan bu insanlık dışı saldırıları nefretle kınıyor ölenlere rahmet, İslam alemine başsağlığı diliyoruz. Kardeş Filistin halkının yanında olduğumuzu bir defa daha haykırıyoruz"

Kahta Belediye Başkanı Toprak'tan İsrail'e kınama

Kahta Beledi Başkanı Abdurrahman Toprak İsrail'in Gazze'ye yönelik operasyonlarına tepki gösterdi.

Toprak, yaptığı açıklamada, Siyonist İsrail'in her Ramazan ayını müslümanlar için kan gölüne dönüştürmeyi rutine bağladığını söyledi.

"Karşımızda, Ramazan ayını cehenneme çevirmekten haz alan, kadın ve çocuk öldürmekten haz alan, aşağılık bir zihniyet vardır" diyen Toprak, İslam dünyasının kanayan yarası Filistin topraklarında yükselen acı, feryat ve gözyaşının bir kez daha yürekleri dağladığını ifade etti.

Bu acı tablo karşısında sessiz kalmanın mümkün olmadığını vurgulayan Toprak, şunları kaydetti:

"Bu saldırılar sonucunda yüzlerce şehidimiz ve binlerce yaralımız var. Ramazan ayında tüm insani değerleri siyonist İsrail bir kez daha ayaklar altına almıştır. Katliamlar zincirine bir yenisini daha eklemiştir. Siyonist İsrail insanlığın ortak utancıdır. Katil İsrail'i kınıyor ve lanetliyoruz. Mahzun ve masum Gazzeli kardeşlerimize vahşice bomba yağdıran İsrail, zulme maruz bırakılan da Müslüman olunca sessiz kalan batı, ikiyüzlü olduğunu bir kez daha belgelemiştir. 20. yüzyılın ilk çeyreğinden itibaren Müslüman kanı akıtmaya başlayan, insanlık onurunu ayaklar altına alan katil İsrail'i, destekçilerini kınıyor ve lanetliyoruz" - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement