İyi Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

İyi Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu Tamamlandı

İyi Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu Tamamlandı

ADÜ Nazilli İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen '2. İyi Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu' başarı ile tamamlandı.

26.09.2012 11:00  Güncelleme: 11:04

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen '2. İyi Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu' başarı ile tamamlandı.

TÜBİTAK tarafından desteklenen ve bu yıl ikincisi de ADÜ Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından gerçekleştirilen "2. İyi Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu" başarıyla sonuçlandı. ADÜ Didim Sosyal Tesislerinde 10-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinliğe İstanbul, Bilgi, Selçuk, Gazi, Süleyman Demirel, Giresun Üniversitelerinden Kamu Yönetimi, Hukuk gibi alanlardan 25 lisansüstü öğrenci katıldı.

ADÜ Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatma Neval Genç başkanlığında düzenlenen ve 7 gün süren eğitimde,

Yönetişim Kavramı, kuramsal ve kavramsal boyutları ile kamu yönetimi çerçevesinde tartışıldı. Program kapsamında yönetişim konusunda eserler vermiş olan Hacettepe Üniversitesi'nden Prof. Dr. Muhittin Acar, Pamukkale Üniversitesi'nde Prof. Dr. Hüseyin Özgür, Celal Bayar Üniversitesi'nden Prof. Dr Mustafa Ökmen, Selçuk Üniversitesi'nden Prof. Dr. Akif Çukurçayır, Erciyes Üniversitesinde Doç. Dr. Mustafa Demirci, Selçuk Üniversitesi'nden Doç. Dr. Tuğba Eroğlu, Yeditepe Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Hande Turan Tek, Adnan Menderes Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Arda Yüceyılmaz, İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ergüder Can farklı konularda dersler verdi.

ADÜ Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından gerçekleştirilen "2. İyi Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu'nun da katılımları ile gerçekleşen sertifika töreni ile son buldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İyi Yönetişim Lisansüstü Yaz Okulu Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement