İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay'da 200 Aileyi Ağırlayacak Konteynerkent Kuruyor - Son Dakika
Yerel

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay'da 200 Aileyi Ağırlayacak Konteynerkent Kuruyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesi Hatay’da 200 aileyi ağırlayacak konteynerkent için çalışmaya devam ediyor. Konteynerkentin altyapı çalışmalarını da Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yapacak.

05.03.2023 14:05  Güncelleme: 14:09

İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesi Hatay'da 200 aileyi ağırlayacak konteynerkent için çalışmaya devam ediyor. Konteynerkentin altyapı çalışmalarını da Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yapacak.

İzmir Büyükşehir'in Hatay'da konteynerkent kurma faaliyetleri sürüyor. Hatay Afet Koordinasyon Merkezi sorumluluğundaki çadırkentte depremzedelerin tüm ihtiyaçları karşılanırken 200 aileye daha barınma olanağı sağlayacak konteynerkentin kurulması için de yoğun bir çalışma yürütülüyor.

Hatay'da yol formeni olarak görev yapan ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışan Metin Aydın, "8 iş makinesi, 10 kamyon ve 64 çalışma arkadaşımla beraber bir yandan enkaz kaldırma çalışmalarına destek veriyoruz, bir yandan içinde bulunduğumuz 23 dönümlük alan içerisinde 200 ailenin barınabileceği konteynerkentin yapım çalışmalarını devam ettiriyoruz. Altyapı çalışmalarına en kısa zamanda başlayacağız. Konteynerlerin üretimini de kendi ekiplerimizle yapıyoruz" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay\'da 200 Aileyi Ağırlayacak Konteynerkent Kuruyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay'da 200 Aileyi Ağırlayacak Konteynerkent Kuruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement