İzmir haber... Karabağlar Muhtarlarına Anıtkabir ve Afyon Kocatepe Gezisi - Son Dakika
Yerel

İzmir haber... Karabağlar Muhtarlarına Anıtkabir ve Afyon Kocatepe Gezisi

İzmir haber... Karabağlar Muhtarlarına Anıtkabir ve Afyon Kocatepe Gezisi

Gelen İzmir haberine göre Karabağlar Belediyesi, 19 Ekim “Muhtarlar Günü” nedeniyle ilçede görev yapan muhtarlar için Anıtkabir ve Afyon Kocatepe gezisi düzenledi. Muhtarların aileleriyle birlikte yer aldığı geziye katılamayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, görüntülü olarak görüştüğü  muhtarların gününü kutladı.

23.10.2022 14:46  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediyesi, 19 Ekim "Muhtarlar Günü" nedeniyle ilçede görev yapan muhtarlar için Anıtkabir ve Afyon Kocatepe gezisi düzenledi. Muhtarların aileleriyle birlikte yer aldığı geziye katılamayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, görüntülü olarak görüştüğü  muhtarların gününü kutladı.

Bu haftasonu düzenlenen gezide ilk durak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir oldu. Aileleriyle birlikte Anıtkabir'i ve Atatürk Müzesi'ni gezen muhtarlar ardından Afyon'da konaklayacakları otele geçti. Sivas'taki Belediye Başkanları Çalıştayı nedeniyle geziye katılamayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu bu sırada telefondan görüntülü bağlanarak muhtarların günlerini kutladı. Selvitopu, muhtarlarla her zaman uyum içinde, Karabağlar için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Muhtarlar da bu anlamlı geziyi düzenlediği için Karabağlar Belediyesi'ne ve Selvitopu'na teşekkür ettiler.

"SEVGİ VE SAYGI ÇERÇEVESİNDE ÇALIŞIYORUZ BUNDAN SONRA DA AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİMİZE İNANIYORUZ"

Oteldeki buluşmada kısa bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Baran Uygun da, muhtarların ilçede büyük özveriyle çalıştıklarını ve bundan güç aldıklarını söyledi.

Karabağlar Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Gülgü ise muhtarlar olarak her zaman Karabağlar Belediyesi'nin desteğini aldıklarını belirterek, "Sevgi ve saygı çerçevesinde çalışıyoruz Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğimize inanıyoruz" dedi.

Konuşmaların sonunda Uygun Gülgü'ye çiçek verirken, muhtarlar adına da Arap Hasan Mahalle Muhtarı Hülya Torun  Uygun'a çiçek takdim etti. Muhtarlar gezi kapsamında Afyon Kocatepe Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmir haber... Karabağlar Muhtarlarına Anıtkabir ve Afyon Kocatepe Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement