Edremit Kaymakamı 6 Madalya ile Dönen Sporcuları Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Edremit Kaymakamı 6 Madalya ile Dönen Sporcuları Kabul Etti

Edremit Kaymakamı 6 Madalya ile Dönen Sporcuları Kabul Etti

Edremit Kaymakamı Erguvan, İzmir'de düzenlenen turnuvadan 6 madalya ile dönen Halk Eğitimi Merkezi Kick Boks kursu sporcularını kabul etti.

28.11.2013 16:08  Güncelleme: 08:11

Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, İzmir'de düzenlenen turnuvadan 6 madalya ile dönen Halk Eğitimi Merkezi Kick Boks kursu sporcularını kabul etti.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Damar, usta öğreticisi Ali Alışkan, antrenör Murat Şahin ile sporcuları kabulünde Kaymakam Erguvan, "Sporun her dalı içerisinde ayrı güzellikleri barındırmaktadır. Kick Boks ta elde edilen bu başarılar son derece sevindiricidir. Hocalarımızı ve kursiyerlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Edremit'imizin bu şekilde başarılarla anılması ile gurur duyduk. Halk Eğitim Merkezimizi bu alanda verdiği eğitim hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum."dedi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Damar ise, "Kick Boksta yedi dalda 256'şar saatlik kurslar açılabiliyor. Halen açılan kursumuzda 29 kursiyer eğitim alıyor. Kurslarımız Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü Kapalıspor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. 23--24 Kasım 2013 tarihlerinde İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde Kick Boks Federasyonu İzmir İl Temsilciliği tarafından organize edilen Kick Boks Turnuvası'na İzmir Balıkesir, Aydın, Isparta, Uşak ve Denizli gibi ege bölgesindeki illerden 184 sporcunun katıldı. Turnuvada Edremit Halk Eğitimi Merkezi Kick Boks kursu kursiyerleri, 1 Altın, 2 Gümüş ve 3 Bronz olmak üzere toplamda 6 madalya alarak Edremit'i başarıyla temsil ettiler. Turnuvada Mert Bataklı Altın, Tahsin Daşman ve Volkan Ömeroğlu Gümüş, Tamer Hamurcu, Sedat Karaca, Egemen Kuruocak ise Bronz madalya alarak derece yapmışlardır. Emek veren ve sponsor olan herkese minnettarız" diye konuştu.

Hocalarıyla birlikte Halk Eğitimi Merkezi Müdürünü de ziyaret eden sporcular kendilerine verilen eğitim imkanlarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler. (BT) - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Kaymakamı 6 Madalya ile Dönen Sporcuları Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement