Kemik İliği Nakli Hemşireliği Sempozyumu - Son Dakika
Yerel

Kemik İliği Nakli Hemşireliği Sempozyumu

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri ve Kemik İliği Nakli Hemşireliği Derneği tarafından düzenlenen sempozyumda, kök hücre naklindeki gelişmeler ele alındı.

29.04.2013 10:40

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri ve Kemik İliği Nakli Hemşireliği Derneği tarafından düzenlenen sempozyumda, kök hücre naklindeki gelişmeler ele alındı.

Betül Ziya-Eren Genom ve Kök Hücre Merkezi-nde yapılan sempozyuma, Türkiye'deki kemik iliği nakil ve kök hücre tedavi merkezlerinden 50 hemşire katıldı.

Sempozyumda, Başkent Üniversitesi Erişkin Kemik İliği Nakil Merkezi Hücre İşleme Ünitesi Direktörü Doç. Dr. İlknur Kozanoğlu ve Kemik İliği Nakli Hemşireliği Derneği Başkanı Fatma Varal, çeşitli konularda bilgiler verdi.

Çok sayıda akademisyenin de katıldığı sempozyumda, vaka sunumlarıda yapıldı. - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kemik İliği Nakli Hemşireliği Sempozyumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement