Kentin Gelişimine Katkı Sunmalıyız - Son Dakika
Yerel

Kentin Gelişimine Katkı Sunmalıyız

Kentin Gelişimine Katkı Sunmalıyız

DTB Başkanı Ebubekir Bal, her kesimin belediyelerle ortak çalışmalar yürütüp kentin gelişimine katkı gerektiğini söyledi.

29.04.2014 14:34  Güncelleme: 14:38

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, Borsa Meclis Başkanı Ahmet Ay, DTB Yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri bu günde Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanı Av. Selim Kurbanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Kayapınar, Sur ve Yenişehir ilçe Belediyelerini ziyaret eden Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, çalışmaları hakkında bilgi vererek yerel ekonomiyi destekleyecek tarım ve hayvancılığı canlandıracak projelerde Büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile her kesimin ortak çalışmalar yürüterek, kentin gelişimine katkı sunması gerektiğini söyledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Geçen dönem iyi işler yaptığımıza inanıyoruz. Bu dönem ise kalan eksikliklerimizi gidermek amacıyla yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımızı Sivil toplum örgütlerimizi bire bir meclisler ve komisyonlarla yönetime ortak edip farkındalık yaratacağız'' dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kentin Gelişimine Katkı Sunmalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement