Kickboks Türkiye Şampiyonası 3. Gününde Gaziantep Bir Şampiyon Daha Çıkardı - Son Dakika
Yerel

Kickboks Türkiye Şampiyonası 3. Gününde Gaziantep Bir Şampiyon Daha Çıkardı

Kickboks Türkiye Şampiyonası 3. Gününde Gaziantep Bir Şampiyon Daha Çıkardı

Oba Makarnanın desteğiyle Gaziantep de devam eden ‘Bay-Bayan Gençler ve Büyükler Kickboks Şampiyonası büyük bir heyecanla büyükler kategorisinde sona ererken Gaziantep bir şampiyon daha çıkardı.

25.06.2014 13:25

Oba Makarnanın desteğiyle Gaziantep de devam eden 'Bay-Bayan Gençler ve Büyükler Kickboks Şampiyonası büyük bir heyecanla büyükler kategorisinde sona ererken Gaziantep bir şampiyon daha çıkardı.

Kickboks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, turnuvaya katılan tüm sporculara ve hakemlere teşekkür ederek yarın başlayacak olan gençler şampiyonası için tüm katılımcılara başarılar diledi. Bugün sona eren büyükler turnuvasında kilosunda derece yapan sporcular, Full Contact 54 kiloda 1. Yusuf Örs -İstanbul, 2. Oğuzhan Yılmaz- Ankara, 3. Şehmuz Çelik- Manisa, 60 kiloda, 1. Abdullah Kandi-T.S.K, 2. Nurettin Diler- İstanbul, 3. Abid Zengin - Konya, 63 kiloda 1. Umut Nergiz- İzmir, 2. Volkan Şimşek- T.S.K, 3. Ahmet Din - Sakarya, 67 kiloda 1. Yaşar Yalçın - Tekirdağ, 2. Ömer Faruk Alıcı- Sakarya, 3. Mehmet Fatih Özen- Bursa, 81 kiloda 1.Serhat Değirmenci- Tekirdağ, 2.Yusuf Söyler- Osmaniye, 3. Sinan Çağala- İstanbul, 75 kiloda 1.Yasin Pomay- Çorum, 2. Burhan Çelik- Gaziantep, 3. İskender Erdoğan- İstanbul, 86 kiloda 1. Serdar Yiğit Eroğlu - Gaziantep, 2. Teoman Gür - Konya, 3. Süleyman Güvenç- İstanbul ve 3. Lük derecesini Burak Güren- Gaziantep elde etti. Şampiyona'nın 26 Haziran Perşembe günü yapılacak olan final maçlarıyla tamamlanacağı öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kickboks Türkiye Şampiyonası 3. Gününde Gaziantep Bir Şampiyon Daha Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement