Konya İl Emniyet Müdürlüğü binaları yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Konya İl Emniyet Müdürlüğü binaları yenileniyor

Konya İl Emniyet Müdürlüğü binaları yenileniyor

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, yeni sistem teknolojilerle, güncel ihtiyaçlarına göre binalarını yeniliyor.

23.05.2023 10:45  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, yeni sistem teknolojilerle, güncel ihtiyaçlarına göre binalarını yeniliyor.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı koordinesinde hizmet binalarını yenilemeye ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için yeni teknolojik sistemlerle günümüz ihtiyaçlarını karşılayan binaları hizmete kazandırmaya devam ediyor. Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği, geçtiğimiz yıllarda günümüzün gerektirdiği yeni sistem teknolojilerle, güncel ihtiayaçlarına göre planlanan binalarında vatandaşlara hizmete vermeye başlamıştı.

"Yeni teknolojik ihtiyaçlarına uygun binalar hizmete kazandırılıyor"

2022 yılında yapımına başlanan Konya İl Emniyet Müdürlüğü binası, eski hizmet binasına göre çok daha büyük bir kapasiteye sahip olarak tasarlandı. Yeni yapılan binayla birlikte dağınık yapıda olan ek hizmet binaları da tek bir yerleşkede toplanıp idari işlemleri kolaylaştırarak hizmet kalitesini artıracak. Merkez Karatay ilçesinde, şehrin merkezine, Şehir Hastanesi ve adliyeye yakın bir konumda yapımına başlanan İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı hızla yükseliyor. 87 bin metrekare arsa üzerine 35 bin 280 metrekare olarak planlanan projenin 3.5 yılda tamamlanarak 2025 yılının 12. ayında teslim edilmesi planlanıyor. Ayrıca ihtiyaç duyulan her bölgede, vatandaşlarımızın güvende olabilmeleri için yeni Polis Merkez Amirlikleri kuruluyor. Merkez Meram ilçesinde 2022 yılının sonunda yapımına başlanan Gödene Polis Merkez Amirliği binası, 2 bin 929 metrekare arsa üzerine 514 metrekare kullanım alanlı olarak planlanan projenin 2023 yıl sonuna kadar hizmete açılması planlanıyor. İlçelerdeki hizmet binalarında da yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Yunak ilçesinde 2022 yılı sonlarında 2 bin 648 metrekare arsa üzerine 684 metrekare kullanım alanı olarak yapımına başlanan Yunak İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binasının 2023 yılı sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya İl Emniyet Müdürlüğü binaları yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement