Kozak'a 3 Şeritli Yol İçin Çalışmalara Başlandı - Son Dakika
Yerel

Kozak'a 3 Şeritli Yol İçin Çalışmalara Başlandı

Bergama'da Kozak Yaylasına giden ve bölgedeki 16 köyün iletişimini sağlayan yaklaşık 20 kilometrelik zikzaklı yolun genişletilerek 3 şeritli yapılması için çalışmalara başlandı.

21.02.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bergama'da Kozak Yaylasına giden ve bölgedeki 16 köyün iletişimini sağlayan yaklaşık 20 kilometrelik zikzaklı yolun genişletilerek 3 şeritli yapılması için çalışmalara başlandı.

Karayollarına ait iş makineleri ile başlayan çalışmaları, AK Parti Bergama Belediye Başkan adayı Hasan Şahin ile Yukarıbey Muhtarı İlhan Çakır yerinde izledi.

Şahin, seçim çalışmaları sırasında "Hizmet için adayız, siyaset için değil" dediklerini anımsatarak, şunları söyledi:

"Boşuna konuşmuyoruz. Yıllardır Kozak Yaylası'na ulaşımın sağlandığı bu yolun zikzaklı ve dar oluşu özellikle bölge insanı için adeta bir işkenceydi. Ağır tonajı kamyonlar güç bela gidiyor ve değişik kazalar meydana geliyordu. Yol genişletme projemiz dahilinde bugün başlatmış bulunuyoruz. Söz konusu çalışmanın başlatılmasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım'ın etkisi elbette çok büyüktür.

Yöre halkı olarak hepimiz büyük bir sevinç yaşıyoruz. Yolu bir yıl içinde tamamlamayı planladık, 3 şerit  olarak genişletilecek yol ile ulaşım daha da kolaylaşacaktır. Bu sadece bir başlangıçtır, Bergama'ya daha kestirme bir başka yol çalışmamızı da hayata geçirerek Kozak bölgemizi ulaşımda rahatlatacağız. Hatta ileriki yıllarda Kozak Ayvalık arasını da üç şerit haline getirebiliriz." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kozak'a 3 Şeritli Yol İçin Çalışmalara Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ismail yıldız: coktan olması gereken bir yoldu hayırlı olsun.... 0 0 Yanıtla

Advertisement