Kumluca'da 'Domates İhtisas Fuarı' İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da 'Domates İhtisas Fuarı' İçin Geri Sayım Başladı

‘Kumluca EXPO Domates İhtisas Fuarı’, 27 ile 29 Nisan günleri arasında Kumluca Toptancı Hali’nde yapılacak. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, “Perşembe günü yapacağımız açılışımıza tüm Türkiye’deki firmalarımızı ve üreticilerimizi davet ediyoruz’’ dedi.

25.04.2023 16:02  Güncelleme: 17:20

'Kumluca EXPO Domates İhtisas Fuarı', 27 ile 29 Nisan günleri arasında Kumluca Toptancı Hali'nde yapılacak. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, "Perşembe günü yapacağımız açılışımıza tüm Türkiye'deki firmalarımızı ve üreticilerimizi davet ediyoruz" dedi.

Kumluca'da 'Domates İhtisas Fuarı'nın hazırlıkları ederken Başkan Köleoğlu, fuarın destekçileri Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali Müdürü Abdullah Arıcıoğlu, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Fahri Özen'i temsilen Ebru Soytürk ve Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce'yi temsilen Erçin Soytürk'ün katılımıyla toplantı düzenledi. Toplantıda fuar programı ve görevlendirme üzerine bilgi alışverişi yapıldı.

Toplantıda Başkan Köleoğlu, "Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Kumluca Expo Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca Domates İhtisas Fuarı için bütün paydaşlarımızla beraber, kamu kurum ve kuruluşlarıyla beraber toplantılarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Türkiye'nin tek domates ihtisas fuarında hep beraber kurdelemizi keseceğimiz ana geri sayımımız başladı. Perşembe günü yapacağımız açılışımıza tüm Türkiye'deki firmalarımızı ve üreticilerimizi davet ediyoruz" diye konuştu.

Kumluca\'da \'Domates İhtisas Fuarı\' İçin Geri Sayım Başladı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kumluca'da 'Domates İhtisas Fuarı' İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement