Manisa Sgk Müdürlüğü'nde Görev Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

Manisa Sgk Müdürlüğü'nde Görev Teslim Töreni

Manisa Sgk Müdürlüğü\'nde Görev Teslim Töreni

İzmir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcılığı görevinden Manisa SGK İl Müdürlüğü'ne atanan Murat Saygı yeni görevini başladı.

16.01.2012 19:00

İzmir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcılığı görevinden Manisa SGK İl Müdürlüğü'ne atanan Murat Saygı yeni görevini başladı.

SGK Manisa İl Müdürlüğü'nde düzenlenen devir teslim töreni ile Sivas SGK İl Müdürlüğü görevine atanan Saffet Dinç, görevini Murat Saygı'ya devretti. Saffet Dinç, görev yaptığı 2 yıl içerisinde Manisa'da önemli ilerlemeler kaydettiklerini belirterek, göreve yeni atanan Saygı'nın bu hizmetleri daha ileri noktalara taşıyacağına inandığını söyledi. İlçelerde 11 Sosyal Güvenlik Merkezi açtıklarını belirten Dinç, "Hizmeti ilçede yaşayan vatandaşlarımızın ayağına götürdük. Hizmet kalitesinin yanında verilen hizmet çeşitliliğini de arttırdık. Tüm bunları çalışma arkadaşlarımızla mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle gerçekleştirdik. Manisa SGK verdiği hizmetlerle ülke genelinde büyük bir ilerleme kaydetti. En üst kademeden en alta tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

SGK İzmir İl Müdürü Mustafa Keskin'in de katıldığı devir teslim töreninde müdürler birbirlerine çiçek vererek yeni görevlerinde başarılar diledi.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa Sgk Müdürlüğü'nde Görev Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement