Marka Genel Sekreteri, Satso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Marka Genel Sekreteri, Satso'yu Ziyaret Etti

27.02.2013 13:07

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Dr.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti.

Akbulut, ziyarette yaptığı konuşmada, 2014-2023 yılı bölge planlarına Düzce'den başladıklarını ve sırasıyla Sakarya ve Kocaeli ile devam edeceklerini söyledi.

Çalışmalarının Sakarya ayağını SATSO ile yürüteceklerini dile getiren Akbulut, "SATSO Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Kösemusul'u ön görüşme yapmak ve Sakarya'daki çalışmaları birlikte değerlendirmek adına ziyarette bulunuyoruz" dedi.

Kösemusul, 5 ilin bölgenin kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için MARKA çatısı altında toplandığını ve ortak akılla çalıştığını belirterek, bu çalışmaların hem Sakarya, hem bölge açısından önemli olduğunu bildirdi.

Muhabir: Çağrı Turgut

Yayıncı: Murat Paksoy - SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Marka Genel Sekreteri, Satso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement