Marmarisli Aşçılar, Afet Bölgesi Hatay İskenderun'a Hareket Etti - Son Dakika
Yerel

Marmarisli Aşçılar, Afet Bölgesi Hatay İskenderun'a Hareket Etti

Marmaris’ten 19 aşçı, 6 Şubat'ta birçok ili vuran depremlerin ardından depremzedelere destek olmak amacıyla afet bölgesine gidiyor. Türkiye Aşçılar Federasyonu ile koordineli çalışacak Marmarisli aşçılar, Hatay İskenderun'daki depremzedeler için sıcak yemek çıkaracak.

10.02.2023 12:50  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'ten 19 aşçı, 6 Şubat'ta birçok ili vuran depremlerin ardından depremzedelere destek olmak amacıyla afet bölgesine gidiyor. Türkiye Aşçılar Federasyonu ile koordineli çalışacak Marmarisli aşçılar, Hatay İskenderun'daki depremzedeler için sıcak yemek çıkaracak.

Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği (GEMAD), depremzedelere sıcak yemek yaparak destek olmak üzere deprem bölgesine hareket etti. Türkiye Aşçılar Federasyonu organizasyonuyla 19 aşçı, yanlarında mutfak malzemeleri ve erzakla İskenderun'a gitmek üzere dün akşam Marmaris'ten yola çıktı.

Yola çıkmadan önce bir açıklama yapan GEMAD Başkanı Çetin Deniz, "Ülkemiz için el ele birbirimize kenetlenme zamanı. Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği olarak 19 aşçı ile beraber İskenderun'a depremzede kardeşlerimiz için yola çıkıyoruz. İnşallah burada umduklarımızı orada yaşatabiliriz" dedi.

Marmarisli Aşçılar, Afet Bölgesi Hatay İskenderun\'a Hareket Etti
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Marmarisli Aşçılar, Afet Bölgesi Hatay İskenderun'a Hareket Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement