Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı Esenler Erokspor'u mağlup etti - Son Dakika
Yerel

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı Esenler Erokspor'u mağlup etti

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı Esenler Erokspor\'u mağlup etti

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, İstanbul deplasmanında karşılaştığı Esenler Erokspor'u 69-103 mağlup etti. Takım, üst üste 8. galibiyetini aldı.

18.02.2024 10:19  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, İstanbul deplasmanında karşılaştığı Esenler Erokspor'u 69-103 mağlup etti. "Carettalar", Başakşehir Spor Kompleksi'nde oynanan maçta aldığı galibiyetle üst üste 8. galibiyetini almış oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadelesine emin adımlarla devam ediyor. Ligde son karşılaşmasını Esenler Erokspor ile yapan takım, rakibini 69-103 yendi. Ekip bu skorla üst üste 8. galibiyetini almış oldu.

Maç sonunda bir değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Can Sevim, şunları kaydetti:

"Bizim için önemli bir deplasman galibiyeti oldu. Rakipte bir koç değişikliği vardı ve bu koç değişikliğinden sonra hem sistem olarak hem yapacakları işler olarak hem de istek olarak daha farklı bir takım vardı karşımızda. Ama bizim için önemli olan kendi ne yaptığımızdı. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Yılın sonunda lige çıkacağımıza inancımız her geçen gün artıyor."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı Esenler Erokspor'u mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement