Milletvekili Özel, Çalışma Temposu ile Rekor Kırdı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Özel, Çalışma Temposu ile Rekor Kırdı

Milletvekili Özel, Çalışma Temposu ile Rekor Kırdı

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, 9 Nisan Pazartesi günü sergilediği çalışma temposu ile rekor kırdı.

10.04.2012 20:53

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, 9 Nisan Pazartesi günü sergilediği çalışma temposu ile rekor kırdı. Programına sabah 09.30'da başlayan Özel, gece saat 01.30'da yoğun programını tamamladı.

Sabah mesaisine basın mensupları ile kahvaltı ve basın açıklaması yaparak başlayan Özel, ardından ETV canlı yayınına konuk oldu ve gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Program sonrasında, geçtiğimiz günlerde amcasını kaybeden Yeniköy Belediye Başkanı Halim Akan'ı da makamında ziyaret ederek taziye dileklerini iletti. Manisa merkezdeki programını tamamlayan Özel, Akhisar İlçesi'ne geçerek partililer sohbet etti ve çay içti. Burada kendisini yalnız bırakmayan CHP Akhisar İlçe Başkanı Vehbi Bakırlıoğlu ve diğer yöneticilerle sohbet etti ve hız kesmeden programına kaldığı yerden devam etti. İlçe yönetimi ile birlikte Medar Belediye Başkanı Süleyman Ege'yi makamında ziyaret eden Özel, öğle yemeğini burada yedi. Partisinin Medar Belde Teşkilatı'nı da ziyaret eden Özgür Özel, Belde Başkanı Muammer Erçevik ve partililerle sohbet etti.

Yola kaldığı yerden devam eden Özel, saat 15.30'da Süleymanlı Belediye Başkanı AKP'li Ali Velestin'i de makamında ziyaret etti. CHP Süleymanlı Belde Teşkilatı'na da uğrayarak partililer ile görüşen Özel, buradan yeni seçilen CHP Kırkağaç İlçe Başkanı Özcan Kaçar'ı da makamında ziyaret ederek yeni görevini kutladı. Buradan Soma'ya geçen Özgür Özel'i, Soma'lı partililer ve CHP Soma'nın yeni İlçe Başkanı Murat Bayramoğlu karşıladı. Rekor sayıda ziyareti akşam saatlerine doğru tamamlayan Özel, Bergama Belediyesi'ne geçerek CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'i makamında ziyaret etti.

Ardından Bergama Sağlık Hakkı Meclisi tarafından düzenlenen Sağlık Hakkı Paneli'nde bir sunum gerçekleştirdi. Bergama Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen panelde sağlık alanında yaşanan değişim süreciyle ilgili noktalar masaya yatırıldı ve "Herkese eşit, parasız sağlık" politikasının altı çizildi. Bergamalı sağlık emekçilerinin, eğitimcilerinin ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, "Sağlığın korunup geliştirilebilmesi için koruyucu sağlık hizmetlerine öncelik verilmelidir. Sağlık için ayrılan bütün kamusal kaynaklar kamu sağlık sistemi için kullanılmalıdır" dedi.

Sağlık hakkı, sosyal devlet anlayışı konularında konuşan Özel, sağlık ocakları ve aile hekimliği konularındaki önemli noktalara da değindi. Panelden sonra partilerle sohbet eden Özel, sabah başlayan programını gece iki civarında Manisa'ya doğru yola çıkarak tamamladı ve bir rekora daha imza attı. Bu yoğun programında Özgür Özel'i yalnız bırakmayan İl Başkan Yardımcıları Fatoş Ayhan, Reis Öncü ve İl Kadın Kolları Yöneticisi Hediye İçen de eşlik etti.

(VS-ERG-

10.04.2012 20: 33: 24

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Özel, Çalışma Temposu ile Rekor Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement