Milletvekili Soner Aksoy, Pazarlar, Şaphane ve Simav İlçelerinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Soner Aksoy, Pazarlar, Şaphane ve Simav İlçelerinde İncelemelerde Bulundu

Milletvekili Soner Aksoy, Pazarlar, Şaphane ve Simav İlçelerinde İncelemelerde Bulundu

Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ile birlikte Pazarlar, Şaphane ve Simav ilçelerinde inceleme yaptı.

03.05.2012 12:41

Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu ile birlikte Pazarlar, Şaphane ve Simav ilçelerinde inceleme yaptı.

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu (GMYO) Kampus alanı içerisinde yapımı devam eden 500 öğrenci kapasiteli Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu inşaatı, Meslek Yüksekokulu Cami inşaatı ve 100 Yataklı Gediz Devlet Hastanesi inşaatında yaptıkları incelemelerin ardından ilk önce Pazarlar İlçesine giden Milletvekili Soner Aksoy ve beraberindeki heyeti Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ve Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz karşıladı.

Pazarlar Soğuk Hava Deposunda gerçekleştirilen meyve ve sebze saklaması konusunda teknik bilgi alan Milletvekili Soner Aksoy'a Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun tarafından depoda geçen yıldan beri saklanan vişne ikram edildi.

Milletvekili Soner Aksoy, buradan Şaphane ilçesine bağlı Karacaderbent Mahallesi'ne geçerek, Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) tarafından açılan Jeotermal enerji sıcak su kuyularını inceledi.

Bu incelemenin ardından Simav ilçesine giden heyeti Ak Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı ve partililer karşıladı.

Ak Parti Simav İlçe Teşkilat binasında konuşma yapan Milletvekili Soner Aksoy, yaşanan deprem felaketine değinerek tüm ilçe halkına son depremlerle ilgili geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Milletvekili Aksoy, partililerle yaptığı sohbeti sırasında, hükümetin tüm gücüyle Simavlıların yanında olduğunu, eksiklerin giderilmesi ve hayatın tam normale dönmesi için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade etti.

Daha sonra Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu ile görüşen Milletvekili Aksoy, ilçedeki ticari ve istihdama yönelik girişimler hakkında bilgi aldı ve istekleri dinledi.

Milletvekili Aksoy, Simav, Pazarlar ve Şaphane ilçeleri için ortak bir noktada Organize Sanayi Bölgesi oluşturulması konusunda fikir alışverişi yaparak, projenin hayata geçirilmesi için girişim başlatacaklarını sözlerine ekledi.

Heyet, yapılan incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Soner Aksoy, Pazarlar, Şaphane ve Simav İlçelerinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement