Milletvekili Tunç, İmam Hatip Okulu İnşaatını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Tunç, İmam Hatip Okulu İnşaatını İnceledi

Milletvekili Tunç, İmam Hatip Okulu İnşaatını İnceledi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı devam eden Bartın Merkez İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

11.03.2015 12:14

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı devam eden Bartın Merkez İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Tunç, beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Başkan Yardımcısı Dinçer Çavuşoğlu, Belediye Meclisi Üyesi Cahit Kemik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsa Kıral ile birlikte 16 derslikli olarak inşa edilmekte olan Merkez İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Tunç, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısının başında Amasra Kaleşah İlkokulu ve Ortaokulu, Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu ve Kumluca İmam Hatip Ortaokulu'nun yapımlarının 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak hizmete açtıklarını, yapım ihaleleri sonuçlanan Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi Ek binası, Ulus Anaokulu ve Çaydüzü Ortaokulu'nun temellerinin önümüzdeki günlerde atılarak, okulların önümüzdeki eğitim-öğretim yılına yetişeceğini açıkladı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Tunç, İmam Hatip Okulu İnşaatını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement