Didim ilçesinde düzenlenecek Miss Apollon Güzellik Yarışması finalistleri ilçeye geldi.
İlçedeki 5 yıldızlı Venosa Beach Resort tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Mıss Apollon Güzellik Yarışması'na katılacak çeşitli ülkelerden 20 güzel, otele ulaşarak kampa girdi.
19 Mayıs 2012 akşamı yapılacak güzellik yarışmasına katılacak güzellerin, kamp süresince Apollon Tapınağı, Efes Müzesi, Meryemana gibi tarihi yerleri gezeceği bildirildi.
Yarışmayı düzenleyen Venosa Beach Resort Spa'nın Genel Müdürü Murat Üner, yaptığı açıklamada "Mitolojide müziğin, sanatların, güneşin, ateşin ve şiirin tanrısı olan Apollon anısını yaşatmak, her dokusunda tarih bulunan Didim'imizi tanıtmak maksadı ile geleneksel olarak her yıl Miss Apollon Güzellik Yarışması'nı organize ediyoruz. Böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaparak ilçemizin tanıtımına katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
- AYDIN
Son Dakika › Yerel › Mıss Apollon Güzelleri Didim'de - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.