Muay Thai Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Muay Thai Şampiyonası

Muay Thai Şampiyonası

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, hafta sonu Nihat Geven Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek “Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası” için 2 yeni ring yapıldığını söyledi.

12.02.2014 10:09

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, hafta sonu Nihat Geven Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek "Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası" için 2 yeni ring yapıldığını söyledi.

Hadi, Akdeniz Bölge Şampiyonası'na katılacak Gençlik Spor Kulübü sporcularına daha önce söz verdiği gibi spor ayakkabısı ile eşofman hediye etti. Hadi, sporculardan ferdi ve takım halinde başarılı olmalarını istedi. Antrenörler İbrahim Pıtırlı, Hasan Aykol ile Teslime Çelik, şampiyonaya iyi hazırlandıklarını ev sahibi olmanın avantajıyla madalyaları toplayacaklarını belirttiler.

Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası'na Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Isparta, Burdur, Antalya illerinden 520 sporcunun katılacağını ifade eden Hadi, şampiyonaya katılacak kafilelerin ulaşım, konaklama, beslenme ve diğer sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini sözlerine ekledi.

Ayakkabı ve eşofman dağıtımında Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Kır'da hazır bulundu.

Milli Takım ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bölge Antrenörü, Muah Thai Federasyonu Teknik Koordinatörü ve Hakan Şahade, Nihat Geven Spor Salonu'nun "Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası" için hazırlıkları sürdürdüklerini söyledi.

Şahade, şampiyonaya Gençlikspor Kulübü'nün yanı sıra diğer kulüp ve özel okullarından minik, yıldız, genç ve büyük kız ile erkeklerde Adana'dan 130 sporcunun katılacağını belirterek, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Akdeniz Şampiyonası'na büyük önem veriyor. İyi müsabakalar çıkartarak Konya'da gerçekleştirilecek Türkiye finallerine katılmayı hedeflemekteyiz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muay Thai Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement