Muğla'da AK Parti Delege Seçimleri Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Muğla'da AK Parti Delege Seçimleri Yapıldı

Muğla\'da AK Parti Delege Seçimleri Yapıldı

AK Parti Muğla İl Teşkilatı, ilçe delege seçimleri için sandık başına gitti.

19.10.2014 18:27

AK Parti Muğla İl Teşkilatı, ilçe delege seçimleri için sandık başına gitti.

Menteşe Öğretmenevi'nde yapılan seçimlere İl Başkanı Nihat Öztürk, Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal ile partililer katıldı.

Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki gün devam eden delege seçimlerinde 90 bin üyenin 5 bin 200 delege için sandık başına gittiğini söyledi.

Teşkilatlarının bayram havasında delege seçimlerini gerçekleştirdiğini belirten Öztürk, "Her ilçemizde 400 olmak üzere 13 ilçemiz için 5 bin 200 delege seçilecek. Bütün teşkilatlarımızda kavgasız, bayram havasında bir demokrasi şöleni yaşadık. Örnek bir delege seçimi yaşadık. Uzlaşma kültürünün delege seçimlerine yansıdığını görmek bizi mutlu etti" dedi.

Öztürk, 7-8 Kasım tarihlerinde ilçe kongrelerinin başlayacağına da işaret ederek, şöyle konuştu:

"Ocak ayının sonunda da il kongremiz yapılacak. İl kongremize Başbakanımız Ahmet Davutoğlu da katılacak. Aydın veya Denizli kongreleri ile Muğla'da yapılacak kongremize Başbakanımızın katılımı kesinleşti. İl ve ilçe kongrelerimiz bana göre 7 Haziran seçimlerinin de anahtarı pozisyonunda. Çalışmalarımızın partimize, milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muğla'da AK Parti Delege Seçimleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement