Nazilli'de Hakim ve Savcılardan Fidan Dikme Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Hakim ve Savcılardan Fidan Dikme Etkinliği

Nazilli\'de Hakim ve Savcılardan Fidan Dikme Etkinliği

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı fidan dikme etkinliği kapsamında, Nazilli’de görev yapan hakim ve savcılar fidan dikti.

03.03.2016 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı fidan dikme etkinliği kapsamında, Nazilli'de görev yapan hakim ve savcılar fidan dikti.

Nazilli Açık Ceza İnfaz Kurumu bahçesinde 50'ye yakın zeytin ağacının bulunduğu boş araziye 60 adet zeytin fidanının dikilmesiyle ağaç sayısı 110'a yükseldi. Açık Ceza infaz kurumu bahçesindeki fidan dikme etkinliğine Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı ve eşinin yanı sıra Nazilli Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Erkan Tepe ve eşi, Cezaevi Jandarma Bölük Komutanı J.Ütğm. Kalender Ünal, Cumhuriyet Savcıları Ahmet Gürbüz, Orhan Doğru, Kerem Kırtay, Fatih Sarıtaş, Fatih Öztürk, Ramazan Ünal, Fatih Yaşar Yücel, Mustafa Kobat ve Serdar Açıkgöz, Hakimler Şazime Tuğba Açıkgöz, Hikmet Emre Şık, İsmail Özgan, Orhan Özdemir, Nazilli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Savaşçı ile Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Erdal Özdemir ile Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Akça katıldı.

GÜZELKÖY'DE 25 DÖNÜMLÜK BAHÇELERİ VAR

Ceza İnfaz Kurumu'nun Güzelköy Mahallesi'nde de 25 dönümlük zeytin bahçesi bulunduğunu hatırlatan Başsavcı İlker Yazıcı, "Bu ağaçların bakım ve sulamaları hükümlü ve tutuklular tarafından yapılıyor. Bu sayede hem onlar boş zamanlarını değerlendiriyor hem de toplanan zeytinler satılarak elde edilen gelirler iş yurduna devrediliyor" dedi.

Fidan dikme törenine duruşmalar ve işleri nedeniyle katılamayan bazı hakim ve Cumhuriyet Savcıları'nın da bireysel olarak Açık Ceza İnfaz kurumuna giderek adlarını taşıyan fidanları diktikleri öğrenilirken, katılımcılar Cezaevi idaresinin çay ikramı ile sohbet etme fırsatı da buldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Hakim ve Savcılardan Fidan Dikme Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement