Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu'nun İnşaatı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu'nun İnşaatı

Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu\'nun İnşaatı

AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: "Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu'nun proje ihalesi yapıldı, ihaleyi alan firmanın projeyi çizme süresinin bitimine 1 ay kalmıştır.

24.10.2014 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Nazilli ilçesinde yapılacak olan Polis Meslek Yüksek Okulu yapımı işini çok yakından takip ettiğini bildirdi.

Kılınç, yaptığı yazılı açıklamada, Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu'nun depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkıldığını ve aynı yerde yeni bir okulun yapımı ile ilgili çalışma başlatıldığını belirtti. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı'nda yürüttükleri görüşmeler neticesinde okulun yapımı işinin yatırım programına alındığını hatırlatan Kılınç, açıklamasında şunları kaydetti:

"Arsanın imar çalışmaları yapılmış, Nazilli Belediye Başkanlığı Belediye Meclisi'nde onaylanmış ve askı sürelerini tamamlamıştır. Ardından yeni imar durumu ile ilgili Emniyet Genel Müdürlüğünün onayı alınmış ve proje çalışması aşamasına gelinmiştir. Bugün gelinen noktada; Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu'nun proje ihalesi yapılmış olup, ihaleyi alan firmanın 120 günlük projeyi çizme süresinin bitimine 1 ay zamanı kalmıştır. Proje çizimi tamamlanıp Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından onaylanması sonrası yapım ihalesi açılması aşamasına gelinmiş olacaktır. Yapım ihalesi ile birlikte de okulun inşaatı başlayacaktır." - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu'nun İnşaatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement