Pazarlar'da Toplu Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Pazarlar'da Toplu Bayramlaşma Töreni

Pazarlar\'da Toplu Bayramlaşma Töreni

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Ramazan Bayramı münasebetiyle toplu bayramla töreni yapıldı.

08.08.2013 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Ramazan Bayramı münasebetiyle toplu bayramla töreni yapıldı.

Cumhuriyet Meydanındaki belediye çay bahçesinde düzenlenen törene, Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu, Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Osman Ünal, Saadet Partisi İlçe Başkanı Bilal Selçuk, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Alaattin Kandemir, belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyesi Celal Çelik, mahalle ile köy muhtarları, diğer il ve ilçelerde görev yapan Pazarlarlılar ve vatandaşlar katıldılar.

Bayramlaşma töreninde Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, "Bu mübarek bayramda, yüce dinimizin tavsiye ettiği gibi herkesin birbiriyle kucaklaşmasını ve tüm toplumumuza dayanışma ve yardımlaşma havasının hakim olmasını temenni ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı bu güzel bayram günlerinde sevgiyle, muhabbetle kucaklaşmaya çağırıyorum. Dayanışmamız, birbirimize olan yakınlığımız, millet olarak en önemli güç kaynağımızdır. Huzur ve güven ortamı içinde kutlayacağımız Ramazan Bayramı vesilesiyle ülkemizin birlik ve beraberlik içinde daha müreffeh olmasını, milletimizin sağlık ve saadetini yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Daha sonra Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar ve beraberindekiler, Emniyet Amirliği'nde ve Garnizon Komutanlığı'ndaki bayramlaşmaya katılarak, görevli polislerin ve askerlerin bayramlarını kutladılar. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da Toplu Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement