Rektör Aydın'dan Başarılı Öğrencilere Yüksek Onur Belgesi - Son Dakika
Yerel

Rektör Aydın'dan Başarılı Öğrencilere Yüksek Onur Belgesi

Rektör Aydın\'dan Başarılı Öğrencilere Yüksek Onur Belgesi

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof.

01.03.2013 16:34

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Süha Aydın ile Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencilerinden 10'una yüksek onur ve onur belgesi verdi.

Onur belgesi töreni Kösbucağı Köyü Nar Çiçeği Kır Pansiyonu tesislerinde düzenlendi. Törende konuşan rektör Aydın, ilçelerdeki yüksek okullarda okuyan öğrencilerin kavgadan ve gürültüden uzakta sıcak bir aile ortamında eğitim gördüklerini söyledi.

"Eğer bugün bir köyde onur belgesi veriliyorsa işte bunun en güzel kanıtıdır" diyen Aydın, Erdemli'deki yüksek okulların üniversitenin göz bebeği olduğunu belirtti.

Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe de, yüksek onur belgesi alan öğrencileri tebrik ederek, "Sizler yurdun değişik yörelerinden gelen ailelerin çocuklarısınız. Derslerinizde ne kadar başarılı olur da bu tür başarı belgelerini alırsanız bizleri daha çok sevindirirsiniz. Bu belgelerinizi ailelerinizle mutlaka paylaşın. Çünkü aileleriniz sizleri okutmak için büyük fedakarlıklar yapıyorlar. Başarınıza mutlaka ailelerinizi ortak yapın bu onların en tabi hakkıdır. Sizleri kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere belgeleri verildi.

Muhabir: Derviş Çömez

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rektör Aydın'dan Başarılı Öğrencilere Yüksek Onur Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement