Rize'de Düğün Konvoyundaki Kaza - Son Dakika
Yerel

Rize'de Düğün Konvoyundaki Kaza

Rize\'de Düğün Konvoyundaki Kaza

Kazada hayatını kaybeden damadın ağabeyi ile yengesi toprağa verildi Çiftin kazada yaralanan 3 yaşındaki oğlu, cenaze töreni sırasında emeliyata alındı.

05.05.2014 14:47

Rize'de düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden damadın ağabeyi ile yengesi toprağa verildi.

Karadeniz Sahil Yolu Rize geçişinde, Halil Gür'ün (34) kullandığı 53 DU 771 plakalı otomobil, kardeşi Orhan Gür'ün düğün töreni için oluşturulan konvoyda, gelin Havva U'nun kardeşi N.U'nin kullandığı 34 VG 2978 plakalı otomobile, ardından da refüjdeki ağaca çarpmış, kazada sürücü Halil Gür, eşi Huriye Gür (24) ölmüş, oğulları Uğur Gür (3) ile aynı otomobilde bulunan Fatma Kabaoğlu (31) yaralanmıştı.

Kaza nedeniyle dün Kültür Park Salonunda yapılması planlanan düğün iptal edilmiş, N.U, gözaltına alınmışt.

Kazada hayatını kaybeden Halil ve Huriye Gür çifti için Rize merkeze bağlı Akarsu köyünde öğlen vaktinin ardından cenaze namazı kılındı.

Rize Müftü Yardımcısı Rüstem Can kıldırdığı namazda ayakta durmakta güçlük çeken Halil Gür'ün babası İsmail Gür ile Huriye Gür'ün babası Zekeriya Özkan namazı oturarak kılabildi. İstanbul'da polis memuru olduğu öğrenilen damat Orhan Gür'ün mesai arkadaşları da cenaze törenine katıldı.

Namazın ardından Halil ve Huriye Gür'ün cenazeleri 200 metre kadar omuzlarda taşınarak dün öğle saatlerinde düğün için çıktıkları evlerine getirildi. Bu sırada yakınları düğün evinin cenaze evine dönüşmesi nedeniyle gözyaşlarına hakim olamadı.

Halil ve Huriye Gür çiftinin cenazesi evlerinin yanındaki aile mezarlığına yan yana defnedildi.

Bu arada, çiftin kazada yaralanan 3 yaşındaki çocukları Uğur Gür ise anne ve babasının toprağa verilirken Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyata alındı. Dede ismail Gür'ün Uğur'un ameliyata alınmasının ardından cenaze törenine katıldığı, tören sonrası yeniden hastaneye gideceği öğrenildi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize'de Düğün Konvoyundaki Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement