Salihli'de Yağlı Pehlivan Güreşleri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Yağlı Pehlivan Güreşleri Düzenlendi

Salihli\'de Yağlı Pehlivan Güreşleri Düzenlendi

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Sart kasabasında Belediye tarafından organize edilen ve bu yıl 1.si gerçekleştirilen Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin şampiyonu Enver Erişti oldu.

09.05.2012 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Sart kasabasında Belediye tarafından organize edilen ve bu yıl 1.si gerçekleştirilen Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin şampiyonu Enver Erişti oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu'nun yönetiminde gerçekleştirilen Antalya, Samsun, Karamürsel ve Balıkesir başta olmak üzere bir çok ilden toplam 130 güreşçi katıldı. Güreşleri izlemek üzere AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, Belde Belediye Başkanları, köy muhtarları ve davetliler izledi. Gün boyu süren güreşlerin finallerinde Salihlili güreşçiler Enver Erişti ile Yüksel Kalay eşleşti. Güreşler sonunda yeni oyun kuralları çerçevesinde rakibini yenen Enver Erişti, Başpehlivan oldu.

Sart Belediye Başkanı Ali Güngör yağlı pehlivan güreşlerinin önümüzdeki yılda yapılacağını belirtirken AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Sart Pehlivan Güreşlerinin geleneksel hale getirilmesi için çalışmalarda bulunacaklarını söyledi. Baş Pehlivan olan Enver Erişti, güreş müsabakaları gereği Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve Belediye Başkanı Ali Güngör'e güreşlere gösterdiği ilgiden dolayı plaket verdi. Ayrıca Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş'a Türkiye Güreş Federasyonu tarafından madalya takdim edildi. Madalyayı Güreş Federasyonu Adına Manisa Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Fatih Yıldırım verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Yağlı Pehlivan Güreşleri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement