Şanlıurfaspor Zirveye Hazır - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor Zirveye Hazır

Şanlıurfaspor Zirveye Hazır

Şanlıurfaspor Basketbol Takımı, Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde bu hafta Gaziantep Zirve Üniversitesi ile karşılaşacak.

24.01.2014 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa spor Basketbol takımı Cumartesi günü Zirve Üniversitesini ağırlayacak EBBL'de mücadele eden Şanlıurfaspor basketbol takımı Cumartesi günü saat 14:00'te Gaziantep Zirve Üniversitesi ile karşılaşacak.

Grupta büyük önem taşıyan karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren basketbol takımı, bu maçı 2 sayı farkla kazanması halinde gruptan lider olarak çıkacak ve diğer grupta avantaj sağlayacak.

GAP Arena kapalı spor salonunda oynanacak maça Şanlıurfalıları salona davet eden Basketbol takımı menajeri İbrahim Aybar, taraftarlardan takıma destek isteyerek, "Çok önemli olan bu maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz, grupta bizim ile beraber güçlü takımlar arasında yer alan Zirve Üniversitesini 2 sayı farkla yendiğimiz takdirde gruptan lider olarak çıkacağız ve diğer grupta liderlik avantajını kullanacağız, çok kaliteli bir ekibimiz var, tüm Şanlıurfalıların salona gelerek mükemmel bir takım görmelerini istiyoruz, onları mahçup etmeyeceğiz ve maçtan galibiyet ile ayrılacağız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor Zirveye Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement