Satso Yönetim Kurulu TOBB Genel Kuruluna Katıldı - Son Dakika
Yerel

Satso Yönetim Kurulu TOBB Genel Kuruluna Katıldı

Satso Yönetim Kurulu TOBB Genel Kuruluna Katıldı

SATSO Yönetim Kurulu üyeleri, 67.TOBB Genel Kurulu'na katıldı.

21.05.2012 19:51

SATSO Yönetim Kurulu üyeleri, 67. TOBB Genel Kurulu'na katıldı. Başkan Mahmut Kösemusul, genel kurula katılan bakanlarla görüşerek kendilerini Ootomotiv Çalıştayı'na davet etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldız Bezek, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Cevherli, Turgay Çelik, Önol Taşöz, TOBB Delegeleri; Mehmet Keleş, Nadir Öztürk, Hakan Demirayak,

Murat Kılıç, Alican Dalkan, Erhan Fidan, Melih Kaykayoğlu, Arif Pırıldar, Orhan Yılgenci, SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu ve Kurul Üyeleri ile SATSO Genç Girişimciler Kurulu'nu temsilen üye Aslı Kartal, bu yıl 60'ıncı yaşını kutlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 67. Genel Kurulu Toplantısı'na iştirak etti.

Bu yıl "Türkiye için Çalışıyoruz" sloganı ile gerçekleştirilen 67. Genel Kurul; TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla gerçekleştirildi.Genel Kurul'a ayrıca Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri, bürokratlar, iş dünyasının temsilcileri ile TOBB delegeleri katıldı.

Genel Kurul öncesi bakanlarla kısa bir görüşme yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul 25 Mayıs'ta ilki yapılacak olan Otomotiv Şehri Sakarya Çalıştayı için davette bulundu. Bakanların katılımlarından memnuniyet duyacaklarını ifade eden Kösemusul hükümet yetkilileri ve bakanların hem Sakarya ekonomisindeki gelişmelerle hem de otomotiv sektörünün ilimizin bulunduğu havzada gelişmesi yönündeki yönlendirmelerinin oldukça memnuniyet verici olduğunu ifade etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Satso Yönetim Kurulu TOBB Genel Kuruluna Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement