Saü'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Saü'den Kısa Kısa

Saü\'den Kısa Kısa

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çobanoğlu, Sakarya Üniversitesinde (SAÜ) 14 Aralık'ta düzenlenecek olan konferansa katılacak.

10.12.2011 11:00

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çobanoğlu, Sakarya Üniversitesinde (SAÜ) 14 Aralık'ta düzenlenecek olan konferansa katılacak.

SAÜ'den yapılan yazılı açıklamada, "Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Bakış Açısıyla Komşuluk Politikaları ve Arap Dünyası" konulu konferansa Çobanoğlu konuşmacı olarak katılacak.

Avrupa Birliği Araştırma ve Dokümantasyon Merkezince (ABADM) düzenlenen konferansta Arap coğrafyasında yaşanan gelişmeler, AKPM'nin olaya bakış açısı ve Türkiye'ye yansımaları ele alınacak.

-SAÜ yönetimi yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğü, yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, yabancı uyruklu öğrencilerin yaşadıkları sorunlar ve istekleri görüşüldü.

Makine mühendisliği eğitimi almak için Nijerya'dan gelen Mohammed Gambo, toplantının güzel geçtiğini belirterek, "Bütün sorunlarınızı çözmeye çalışacaklarını söylediler. Çok mutlu olduk" dedi.

-Ödüllü filmler gösterimi-

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde, 13 Aralık Salı günü ödüllü filmler gösterime girecek.

Sinema Topluluğunca düzenlenecek etkinlikte Akbank 7. Kısa Film Festivali'nin ödül kazanan filmler öğrencilerin beğenisine sunulacak.

Programda yönetmenliğini Mehmet İnan'ın yaptığı, Paşhan Yılmazel ve Pelin Batu'nun rol aldıkları, "Mandalina Kabukları" adlı kısa film izlenebilecek.

Gösterimin ardından yönetmen Mehmet İnan ile söyleşi gerçekleştirilecek.

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saü'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement