Muzaffer Sayın ve Orhan Erdim İçin Veda Yemeği Verildi - Son Dakika
Yerel

Muzaffer Sayın ve Orhan Erdim İçin Veda Yemeği Verildi

Muzaffer Sayın ve Orhan Erdim İçin Veda Yemeği Verildi

Malatya Valisi Şahin, Yargıtay üyeliğine seçilen Cumhuriyet Başsavcısı Sayın ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim için veda yemeği verdi.

02.01.2014 18:24  Güncelleme: 18:50

Malatya Valisi Vasip Şahin, Yargıtay üyeliğine seçilen Cumhuriyet Başsavcısı Muzaffer Sayın ve Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Orhan Erdim için veda yemeği verdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir otelde düzenlenen yemekte konuşan Vali Şahin, görevlerindeki başarı dolayısıyla Yargıtay üyeliğine getirilen Sayın ve Erdim'le çalıştığı için gurur duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Başsavcımız 5 yıldır, Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız 12 yıldır burada görev yapmaktaydı. Her ikisi için de hem insani yönden, hem de mesleki yönden çok iyi, çok olumlu ve pozitif değerlendirmeler var. Bu onlar için ve aileleri için geleceğe bırakacakları en önemli miras. Biz de çok uzun süre birlikte çalışmamış olmamıza rağmen buna şahidiz. İnsanların kanaatinin ne derece isabetli olduğunu bu dönem içerisinde gördük. Birlikte görev yapmış olmaktan dolayı ben de çok şeref duydum, zevk aldım. İnşallah bundan sonraki meslek hayatlarında ülkemizde adaletin tecellisi, hakkın, hakikatin hakim olması noktasında aynı şekilde ve artarak hizmetlerine devam edeceklerdir."

Sayın da Malatya'da görev yaptığı süre içerisinde ilgi ve desteklerini esirgemeyen protokol üyelerine teşekkür etti.

Erdim ise Yargıtay üyeliğinin meslekte son görev yeri olduğunu ve buradaki görevini tamamlayarak emekli olduğunda Malatya'ya yerleşmeyi düşündüğünü belirtti.

Yemeğe, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi, AK Parti Malatya Milletvekilleri Hüseyin Cemal Akın ve Mustafa Şahin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Malatya Barosu Başkanı Eyüp Kutlubay, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Şehmus Şat, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muzaffer Sayın ve Orhan Erdim İçin Veda Yemeği Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement