Şehit Piyade Komando Asteğmen Özcan'ın Adı Parkta Yaşatılacak - Son Dakika
Yerel

Şehit Piyade Komando Asteğmen Özcan'ın Adı Parkta Yaşatılacak

Şehit Piyade Komando Asteğmen Özcan\'ın Adı Parkta Yaşatılacak

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Kavuşak mevkinde teröristler tarafından şehit edilen Piyade Komando Asteğmen Bilal Özcan’ın adı Pazaryeri’nde yaşatılacak.

01.12.2015 16:32

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Kavuşak mevkinde teröristler tarafından şehit edilen Piyade Komando Asteğmen Bilal Özcan'ın adı Pazaryeri'nde yaşatılacak.

19 Ekim 2011 tarihinde Hakkari'nin Çukurca ilçesi Kavuşak mevkinde teröristler tarafından şehit olan Piyade Komando Asteğmen Bilal Özcan'ın adı Pazaryeri ilçesinde bir parkta yaşatılacak. Parkın açılışına Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Piyade komando Asteğmen Bilal Özcan'ın anne ve babası, belediye ve il genel meclis üyeleri, ilçe protokol üyeleri, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın babası Reşit Akdoğan ve vatandaşlar katıldı.

"ŞEHİTLERİMİZ BİZİM KIYMETLİ DEĞERLERİMİZDİR"

Açılışta konuşma yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, şehitlerin kendileri için kıymetli bir değerler olduğunu belirterek, "Ülkemizin birlik ve beraberliği için gözünü kırpmadan can veren şehitlerimize saygımızı, onların adını yaşatarak göstermek için parka Şehit Asteğmen Bilal Özcan adını verdik. Aslen Pazaryeri ilçesi Dereköy köyünden olan ve 19 Ekim 2011'de terör örgütleri ile girdiği çatışmada şehadet şerbeti ile Peygamber Ocağı'ndan Peygamber kucağına terhisini almış şehitlik mertebesine yükselmiş Şehit Asteğmen Bilal Özcan'ın adını parkımızda yaşatmak istedik. Parkımız çocuk oyun alanı ve sokak spor alanı olarak kullanılmak üzere halkımızın hizmetine açılmıştır. Pazaryeri Belediyesi olarak amacımız çocuklarımızın ve halkımızın güvenli ortamlarda gelişmiş şehir standartlarında zaman geçirmelerini sağlamaktır. Parkımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor şehidimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz" dedi.

Şehit babası Ali Osman Özcan ve annesi Sadiye Özcan ise, evlatlarının adının yaşatılması konusunda özveriyle yaklaşan Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'a teşekkür ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Piyade Komando Asteğmen Özcan'ın Adı Parkta Yaşatılacak - Son Dakika


Advertisement