Şehzade Mehmet Koleji'nden 'Basın Onur Ödülleri' Programı - Son Dakika
Yerel

Şehzade Mehmet Koleji'nden 'Basın Onur Ödülleri' Programı

Şehzade Mehmet Koleji\'nden \'Basın Onur Ödülleri\' Programı

Manisa Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları, Manisa Gazeteciler Cemiyeti ile ortaklaşa yaptıkları bir çalışmayla "Basın Onur Ödülleri" programı düzenleyecek.

08.12.2012 16:54

Manisa Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları, Manisa Gazeteciler Cemiyeti ile ortaklaşa yaptıkları bir çalışmayla "Basın Onur Ödülleri" programı düzenleyecek.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek yarışmada adaylar "Kardeşlik ve Birlikte Yaşam Temalı Fotoğraf Yarışması", "En Güzel Eğitim Haberi", "Sporda Centilmenlik", "Röportaj ve Köşe Yazısı" ve "En Güzel 1. Sayfa Tasarımı" olmak üzere beş farklı kategoride yarışacak. Yarışmaya Manisa merkez ve ilçelerinde görev yapan gazeteciler, internet haber sitesi, radyo ve televizyon çalışanları, ulusal basın temsilcileri ve aynı zamanda yerel basındaki köşe yazarları katılabilecek. Çalıştıkları kurumdan onay alan gazeteciler en fazla iki kategoride yarışmaya katılacak. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Yrd. Doç. Oğuzhan Kavaklı, Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Genel Sekreteri Özer Akoğlu, Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Çelik ve Gediz Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Kaynar, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa Basın İlan Kurumu Müdürü Kenan Tokgöz ve Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Müdürü Giray Kara'nın yer aldığı jüri tarafından yapılan değerlendirmenin sonucunda ödül gecesi 12 Ocak 2013 Cumartesi saat 19.00'da Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Keçiliköy yerleşkesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

2012-2013 Basın Onur Ödülleri programıyla ilgili olarak Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Müdürü Giray Kara basın toplantısı düzenledi. Manisa Basın İlan Kurumu Kenan Tokgöz, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ali Filizkan, yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Müdürü Giray Kara, bu yıl ödül törenini geliştireceklerini belirterek, "Bu sene bir yarışma havası içerisinde yapıp daha geniş bir kitleye yaymak istiyoruz. Özellikle yerel basın kıt kanaat imkanlarla topluma ayna oluyor. Yaşanan olayları en iyi şekilde halkımıza ve toplumumuza duyuruyor. Yeri geliyor cephe gerisinde, yeri geliyor yağmurda ve çamurda çalışarak edindiği izlenimleri halkımızla paylaşıyor. Biz eğitimin içerisinde bulunan kişiler olarak böyle yarışmalar öğrencileri motive ediyor. Biz bu organizasyonun da basın camiasını motive edeceğini ve işini daha çok severek yapmasına katkı sunacağına inanıyoruz. En kutsal vazifelerden bir tanesini gerçekleştirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kara'nın ardından konuşan Manisa Basın İlan Kurumu Müdürü Kenan Tokgöz ise "Yarışma sayesinde gazeteci arkadaşlarımızın motivasyonunun artacağı gibi yapılan işin kalitesi de artacak." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehzade Mehmet Koleji'nden 'Basın Onur Ödülleri' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement