Selçuk Eker, Kardeş Ülkede Ringe Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

Selçuk Eker, Kardeş Ülkede Ringe Çıkıyor

Selçuk Eker, Kardeş Ülkede Ringe Çıkıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un milli boksörü Selçuk Eker, Azerbaycan’da düzenlenen İpek Yolu Boks Turnuvası’nda mücadele edecek Büyük Erkekler Milli Takımı ile ringe çıkacak.

15.04.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor'un milli boksörü Selçuk Eker, Azerbaycan'da düzenlenen İpek Yolu Boks Turnuvası'nda mücadele edecek Büyük Erkekler Milli Takımı ile ringe çıkacak.

Azerbaycan'da bu yıl ilk kez düzenlenecek olan İpek Yolu Boks Turnuvası 14-20 Nisan tarihleri arasında Bakü'de yapılacak. Büyük Erkekler Milli Takımı'nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un başarılı milli boksörü Selçuk Eker'de yer alacak. Kardeş Ülke Azerbaycan'da Türkiye'yi Selçuk Eker'in yanı sıra 49 kiloda Tolgahan Öztürk, 52 kiloda Muhammet Ünlü, 60 kiloda Yasin Yılmaz, 64 kiloda Adem Furkan Avcı, 69 kiloda Önder Şipal, 81 kiloda Cem Karlıdağ ve 91 kiloda Seyda Keser temsil edecek. 56 kiloda ringe çıkacak olan milli Boksör Selçuk Eker dokuz ülkenin zorlu boksörleriyle ringde zorlu mücadeleler verecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Boks antrenörlerinden Serkan Bal, Selçuk Eker'in son durumuyla ilgili olarak, "Selçuk'un form grafiği oldukça yüksek. Milli takım antrenörlerimiz tarafından da bu güzel bir şekilde görülerek kamplara ve hazırlık maçlarına çağrılıyor. Milli boksörümüz bu performansını sürdürmesi durumunda 2012 Londra'da olduğu gibi, ikinci kez 2016 Rio olimpiyatlarında da ülkemizi temsil edecek ve Rio'dan madalya ile dönecek. Rio için inancımız tam. Kulüp başkanımız, yöneticilerimiz olimpiyat noktasında bizlere her türlü desteği sağlıyorlar. Olimpiyatlara gidecek bir sporcunun Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü gibi bir kulüpte spor yapıyor olması büyük bir şans. Desteklerinden dolayı başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk Eker, Kardeş Ülkede Ringe Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement