Şener, Koordinatör Milletvekili Olarak Nevşehir'de Görev Alacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şener, Koordinatör Milletvekili Olarak Nevşehir'de Görev Alacak

27.02.2015 18:23

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener'in temayül yoklamasında koordinatör milletvekili olarak Nevşehir'de görev alacağı bildirildi.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener'in temayül yoklamasında koordinatör milletvekili olarak Nevşehir'de görev alacağı bildirildi.

Şener, yaptığı yazılı açıklamada, partisi tarafından yarın yapılacak temayül yoklaması için Nevşehir'de görevlendirildiğini belirtti.

Temayülün aday belirlemede tek başına belirleyici olmasa da önemli bir etken olduğunu ifade eden Şener, şunları kaydetti:

"AK Parti teşkilatlarını ne kadar önemsediğini temayül yaparak açıkça gösteriyor. Temayülde teşkilatlarımızın görüşlerini alacağız. Milletvekili aday belirleme kriterlerinden bir tanesi olan teşkilatların görüş ve kanaatlerini belirleme amacıyla temayül yoklaması gerçekleştireceğiz. Temayül aday belirlemede tek başına belirleyici değil ama önemli bir etken olacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şener, Koordinatör Milletvekili Olarak Nevşehir'de Görev Alacak - Son Dakika


Advertisement