Silivri'de yaşayan çifte vatandaşlar oylarını kullanıyor - Son Dakika
Yerel

Silivri'de yaşayan çifte vatandaşlar oylarını kullanıyor

- Silivri'de yaşayan çifte vatandaşlar oylarını kullanıyor Bulgaristan'da erken genel seçimi için Türkiye'de yaşana çifte vatandaşlar için oy verme işlemleri başladı.

02.04.2023 10:59  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Silivri'de yaşayan çifte vatandaşlar oylarını kullanıyor

İSTANBUL - Bulgaristan'da erken genel seçimi için Türkiye'de yaşana çifte vatandaşlar için oy verme işlemleri başladı.

Silivri'de de Ertuğrul Gazi okulunda sandıklar kuruldu. Silivri'de yaşayan çifte vatandaşlar sabahın erken saatinde sandık başına geldi.

Son iki yılda 5. defa parlamento seçimleri için sadık başına geldiklerini ifade eden Silivri Bulgaristan Göçmenleri derneği Başkanı Ercan Çalışkan "Malumunuz bugün Bulgaristan parlamento seçimleri gerçekleşiyor. Silivri Ertuğrul Gazi okulunda oy kullanma işlemleri sabah saat 07: 00 itibariyle başladı. Akşam saat 20: 00 itibariyle de devam edecek oy kullanma işlemi. Burada Bulgaristan göçmenleri derneği olarak tüm yönetim kurulumuzla birlikte gelen tüm çifte vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Oy kullanma noktasında zeyilname dediğimiz evrakı dolduruyoruz. Bu sene iki sınıfa 2 makine 2 de elle oy kullanılan sadığımız var, ondan dolayı hiçbir yoğunluğumuz yok. Biz vatandaşlık görevimizi yerine getirmeye ve oylarınızı kullanmak için Silivri Ertuğrul gazi okuluna tüm çifte vatandaşlarımızı bekliyoruz. Vatandaşlık görevimizi yerine getirelim" dedi.

Silivri\'de yaşayan çifte vatandaşlar oylarını kullanıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silivri'de yaşayan çifte vatandaşlar oylarını kullanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement