Sofuoğlu'ndan 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Sofuoğlu'ndan 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Sofuoğlu\'ndan \'Hayırlı Olsun\' Ziyareti

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu beraberinde sendika üyeleriyle görevlerine yeni başlayan müdürlere ’Hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bundu.

07.03.2015 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu beraberinde sendika üyeleriyle görevlerine yeni başlayan müdürlere 'Hayırlı olsun' ziyaretlerinde bundu.

Ziyaretlere Sofuoğlu'nun yanı sıra Eğitim-Bir-Sen Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Eğitim-Bir-Sen Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bilal Elbir ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Sendika üyeleri sırasıyla CBÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı görevine atanan Prof. Dr. Ahmet Güç'e, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş'a, Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş'a ve İlahiyat Fakültesi Sekreteri olarak görevlendirilen Recep Özgüvenç'e "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde başarı diledi.

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ziyarette Eğitim-Bir-Sen'in sendikacılık anlayışı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sofuoğlu, "Ülkemizin demokratik standartlarının yükseltilmesi, demokratik teneffüs alanlarının artırılması, millete tuzak kuranların oyunlarının bozulması doğrultusunda meydanlara çıkarak 'Hakimiyet milletindir' diye haykıran Eğitim-Bir-Sen, ekmeğin ancak özgürlükle birlikte büyütülebileceği anlayışını benimsemekle kalmamıştır. Özgürlükler konusunda yol açmak ve yol almakla özdeşleşmiştir. Türkiye'de ve dünyanın herhangi bir köşesinde ayağına diken batan insanın acısını yüreğinde hissetmenin zaruretine inanmış, depremzedelerin, afetzedelerin, zulme maruz kalanların daima yanında olmayı bir görev kabul etmiştir." şeklinde konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getiren CBÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Güç, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş ve İlahiyat Fakültesi Sekreteri Recep Özgüvenç de ziyaretlerinden dolayı Sofuoğlu ve ekibine teşekkür ettiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sofuoğlu'ndan 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement