Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü İso-2009 Kalite Belgesi Aldı - Son Dakika
Yerel

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü İso-2009 Kalite Belgesi Aldı

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İSO-2009 kalite belgesi alan Türkiye'deki 6. il müdürlüğü olarak büyük başarı elde etti.

04.05.2011 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İSO-2009 kalite belgesi alan Türkiye'deki 6. il müdürlüğü olarak büyük başarı elde etti.

Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından 2007 yılı yılından kalite yönetim sistemi ilgili eğitimlerin verilmesinin ardından, il müdürlüklerinde ve bağlı kuruluşların hizmet kalitesinin arttırılması yönünde çalışma başlattı.

Bu kapsamda Adıyaman Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 2009 yılında hizmet kalitesinin arttırılması ve vatandaş odaklı hizmetlerimizin daha etkin sunabilmek adına personele yönelik eğitimler verdi.

Sürekli denetlenen ve 2 yıllık süreç içerisinde Adıyaman Sosyal Hizmetler ve bağlı kuruluşlar Genel Müdürlüğün iç tetkik elemanları ve TSE Denetçileri tarafından yerinde incelemeler yapılarak, belgeyi almaya hak kazandı.

Türkiye Genelinde bu belgeyi almayı hak eden 6 ilden biri olmanın gurur verici olduğunu ifade eden Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Demirkol, Türkiye genelinde İSO-2009 belgesi almaya hak kazanan 6. il olduklarını belirterek, kendilerinden önce Gaziantep, Amasya, Sakarya, Malatya ve Şırnak illerinin belgeyi aldıklarını söyledi.

Personelin eğitimlerinin belirlenen politika ve hedefler doğrultusunda gerçekleştiğini belirten Demirkol, hizmet sunumunda vatandaşın memnuniyetinin ön planda tutulduğunu dile getirdi.

Ayrıca kalite belgelerinin önümüzdeki günlerde düzenlenen tören ile Vali Ramazan Sodan tarafından, kuruma resmi olarak teslim edileceği bildirildi.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü İso-2009 Kalite Belgesi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement