Tahmazoğlu, İftarını Vatandaşlarla Açtı - Son Dakika
Yerel

Tahmazoğlu, İftarını Vatandaşlarla Açtı

Tahmazoğlu, İftarını Vatandaşlarla Açtı

Şahinbey Belediyesi tarafından Şehreküstü Konaklarında düzenlenen iftar yemeğine binlerce vatandaş katıldı.

09.06.2016 15:39

Şahinbey Belediyesi tarafından Şehreküstü Konaklarında düzenlenen iftar yemeğine binlerce vatandaş katıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu iftar öncesi alana gelerek vatandaşlara yemek dağıttı.

Şahinbey Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak hazırlanan iftar sofrası Şehreküstü Konaklarına kurulan iftar sofrasına her gün binlerce vatandaş gelerek iftarını açıyor. İftar öncesinde kurulan sahnede yapılan dini sohbetler, semazen gösterileri ve ilahiler ile vatandaşlara manevi bir atmosfer altında ruhların hakikatları emmesi, inkişafı ve sümbül vermesi sağlanıyor. Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu tarafından yapılan dini sohbetler ilevatandaşlar merak ettikleri konuları sorarak öğrenirken, söylenen ilahilere de eşlik ederek manevi bir ortama katkı sağlıyorlar.

HER GÜN 3 BİN KİŞİYE YEMEK

Ramazan ayı boyunca her gün 3 bin kişiye yemek vereceklerini belirten Tahmazoğlu, "Rahmet ve bereket ayının tüm insanlara hayır getirmesini diliyorum. Bu ayın insanlığa, kardeşliğe, dostluğa, ibadete, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum. Şahinbey Belediyesi olarak, Şehreküstü konaklarımızda 3 bin kişilik iftar sofrası kurduk. Burada Ramazan ayı boyunca günlük 3 bin kişiye iftar yemeği vereceğiz. İftar öncesi hem tasavvuf musikisi dinletisi hem de semazenler göster yapıyor. Ayrıca her gün burada Şahinbey İlçe Müftümüz Ramazan programı düzenliyor. Ramazan ayının ruh ve manasına uygun programlar yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

DEVASA PROJELER GÖRDÜK

İHH Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Emin Arslan, Şahinbey İlçesi'nde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibi tarafından yapılan devasa projeleri görme imkanı bulduklarını belirterek, "Gaziantep'te yapılan projeler Ankara'da ya da İstanbul'dayapılan devasa projelerle aynıdır. Örneğin bir Yeşilvadi Projesi ki şu anda Türkiye'nin en büyük parkı, Mavikent Konutlarını ve Şahinbey Oto Sanayi Sitesi bunlardan sadece bir kaçıdır.Hepsi'de birbirinden önemli olan tüm bu projeleri gezerken kendimi sanki Ankara'da gördüm." dedi.

İHH ŞEHREKÜSTÜ'DE İFTAR AÇTI

İHH Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Emin Arslan ve dernek üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte İslam Bilim Tarihi müzesini gezdikten sonra Şehreküstü Konakları'ndaki iftar sofrasında iftarlarını açtılar. Daha sonra Şehreküstü Konaklarında Filistin'de ve Afrika'da yaşanan insanlık zulmünü anlatan bir sinevizyon gösterisi izletildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahmazoğlu, İftarını Vatandaşlarla Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement