Tarım Kredi Kooperatiflerinden Vali Demirtaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tarım Kredi Kooperatiflerinden Vali Demirtaş'a Ziyaret

Tarım Kredi Kooperatiflerinden Vali Demirtaş\'a Ziyaret

Tarım Kredi Kooperatifleri Gaziantep Bölge Birliği heyeti, Adıyaman'a yeni atanan Vali Mahmut Demirtaş'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

11.09.2012 16:53

Tarım Kredi Kooperatifleri Gaziantep Bölge Birliği heyeti, Adıyaman'a yeni atanan Vali Mahmut Demirtaş'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Tarım Kredi Kooperatifleri Gaziantep Bölge Birliği Müdür Yardımcısı Orhan Yüksel, Adıyaman Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Fatih Şimşek, Kahta Müdürü Hasan Doğan, Şambayat Müdürü Baykan Sarıkaya ve Akpınar Müdürü İhsan Kuzucu, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

Bölge Müdür Yardımcısı Orhan Yüksel, Gaziantep Bölge Birliğine bağlı Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Kilis olmak üzere 5 ilde faaliyet gösterdiklerini belirterek, "Bölgemizde çiftçiye en iyi hizmeti götürmek bizim asli görevimiz içinde yer almaktadır. Çiftçilerin ürünlerini daha iyi değerlendirmeleri için her kooperatifte birer ziraat mühendisi bulunmaktadır. Mühendislerimiz çiftçilerin ürünlerini yerinde görerek, çiftçilerimize her türlü tarımsal danışmanlık yapmaktadır. Çiftçilerimizin tarımsal işletmesinin tohumluk, fide, fidan, kimyevi gübre, zirai mücadele ilacı, karma hayvan yemi, akaryakıt gibi girdilerin temini ve tarımsal ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile kaliteyi ucuza alarak çiftçilerimizin gelir düzeylerini artırmak adına en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, kendisinin de çiftçi bir aileden geldiğini ve Tarım Kredi Kooperatiflerinin çalışmaları hakkında bilgi sahibi olduğunu belirtti.

Demirtaş, Tarım Kredi Kooperatiflerinin her zaman çiftçinin yanında yer aldığını belirterek şöyle konuştu: "Tarım Kredi Kooperatifleri eskiden olduğu gibi, sadece gübre satan bir kurum olmaktan ziyade çiftçilerin motorinlerini rahatlıkla alabildikleri bir kurum haline gelmiştir. Diğer taraftan tarım kredi çalışanları, çiftçilerimiz için çok iyi birer tarım danışmanı olarak görevlerini yürütmelerinin yanında çiftçiye ve bulundukları yerlerde halka yardımcı oluyorlar." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım Kredi Kooperatiflerinden Vali Demirtaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement