Taşova Kaymakamı Kurnaz, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Taşova Kaymakamı Kurnaz, Görevine Başladı

Durağan ilçesinden Taşova ilçesine atanan Kaymakam Kudret Kurnaz, görevine başladı.

20.04.2015 17:44

Durağan ilçesinden Taşova ilçesine atanan Kaymakam Kudret Kurnaz, görevine başladı.

Kurnaz, Taşova'ya geldiğinde umduğundan çok daha fazlasını bulduğunu söyledi.

"Tarihi ve kültürel bir kökünün olması, köklü bir ilçenin olması bizim için de çok avantajlı" diyen Kurnaz, şunları dile getirdi:

"Güzel görevler hizmetler yapacağımızı düşünüyorum. Bizim için de Taşovalılar için de memleketimiz ve milletimiz için de hayırlı olur inşallah. Umduğumuzdan çok daha güzel bulduk gerek insanını gerek ilçenin kendisini doğasını. Ben çok keyifliyim inşallah Taşovalılar da bizim burada olmamızdan keyif alırlar. Biz de hayırlı hizmetler, görevler yaparız inşallah."

Evli ve 2 çocuk babası Kurnaz'ın biyografisi ise şöyle:

"1978 tarihinde Samsun'da doğdu. 1992 yılında Yörükler İlköğretim Okulundan, 1996 yılında Samsun Merkez Teknik Lisesinden okul birincisi olarak mezun oldu. 2005 yılında İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını Türkiye birincisi olarak kazanarak Ağustos 2006'da 93. Dönem Eskişehir Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. 2006 - 2007 yıllarında Trabzon- Yomra ilçesinde Vekil Kaymakam olarak görev yaptı. 2007- 2008 yıllarında bir yıl süreyle İngiltere'de mesleki ve dil eğitimi aldı. 2009-2011 yıllarında Ordu - Gülyalı Kaymakamı, 2011 - 2012 yıllarında Adıyaman- Gerger Kaymakamı olarak görev yaptı. Tunceli ili Pülümür Kaymakamlığı, Kars ili Vali Yardımcılığından sonra 3 Eylül 2014 tarihli Vali ve Kaymakamlık kararnamesi ile Sinop- Durağan Kaymakamlığına atandı."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşova Kaymakamı Kurnaz, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement