TISİAD'dan Akdeniz Oyunları'na Destek - Son Dakika
Yerel

TISİAD'dan Akdeniz Oyunları'na Destek

TISİAD\'dan Akdeniz Oyunları\'na Destek

17. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, hazırlıkların aralıksız sürdüğünü söyledi.

04.03.2013 13:01  Güncelleme: 13:11

17. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, hazırlıkların aralıksız sürdüğünü belirterek, "Tesislerin veya hazırlıkların yetişmemesi söz konusu değil, her şey yolunda" dedi.

Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği'nden (TISİAD) yapılan yazılı açıklamaya göre, TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte 2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette, tesis ve hazırlık çalışmalarının Haziran ayında yapılacak oyunlara yetişeceğine güvenlerinin tam olduğunu belirten Kılıç, "Her türlü işbirliğine açığız. Üzerimize düşeni yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Genel Koordinatör Korkmaz da hazırlıkların aralıksız sürdüğünü ve kısa zamanda büyük başarılara imza attıklarını kaydetti. Hükümetin ve Mersin'in desteği ile organizasyonun en iyi şekilde gerçekleşeceğini dile getiren Korkmaz, "Tesislerin veya hazırlıkların yetişmemesi söz konusu değil, her şey yolunda. TISİAD'ın işbirliği talebini de sevinçle karşılıyoruz. En kısa zamanda tekrar bir araya gelerek, neler yapılabileceğini masaya yatırmak istiyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TISİAD'dan Akdeniz Oyunları'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement