Travel Turkey Turizm Fuarı'nın Ardından - Son Dakika
Son Dakika Logo

Travel Turkey Turizm Fuarı'nın Ardından

09.12.2013 14:51

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Üzen: "Fuarın Çanakkale için en güzel yönü, başarısı tüm kurumları ve ilçeleriyle beraber temsil edilmesi, birlikteliğin sağlanmasıdır"

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Travel Turkey Turizm Fuarı'nda Çanakkale'nin tüm kurum ve ilçeleriyle beraber temsil edildiğini bildirdi.

Üzen, İzmir'de düzenlenen Travel Turkey Turizm Fuarı'nın sona ermesinin ardından yaptığı değerlendirmede, Çanakkale'nin fuara "onur konuğu" olarak katıldığını anımsattı.

Turizm sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olarak nitelendirilen, 20'ye yakın ülkeden, 60'dan fazla ilden, 850'yi aşkın firmanın yer aldığı fuarda Çanakkale Ticaret Borsası'nın kentin markalarını, gıda ve tarımsal ürünlerini tanıttığını belirten Üzen, "Çanakkale'nin turizm değerlerinin yanında mutfağımızı, sağlıklı ürünlerimizi tanıttık. Kentin gastronomi turizmi potansiyelini orada en iyi şekilde temsil ettik" dedi.

Üzen, fuarın Çanakkale için en güzel yönünün ve başarısının tüm kurumlar ve ilçeleriyle beraber temsil edilmesi, birlikteliğin sağlanması olduğunu ifade ederek, "Bu açıdan fuar çok başarılı olmuştur" ifadesini kullandı.

Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz ise fuarın yeni iş birlikleri gerçekleştirmede ve var olan ilişkilerin geliştirilmesi adına büyük katkı sağladığını kaydetti. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Travel Turkey Turizm Fuarı'nın Ardından - Son Dakika


Advertisement