TÜBİTAK Urfa'da Mevsimlik İşçileri Araştırıyor - Son Dakika
Yerel

TÜBİTAK Urfa'da Mevsimlik İşçileri Araştırıyor

TÜBİTAK Urfa\'da Mevsimlik İşçileri Araştırıyor

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meral Uysal ve beraberindeki öğretim görevlileri Mevsimlik işçi sorunlarına çözüm aramak için Urfa'da.

14.03.2014 12:21

Heyeti Şanlıurfa'da daha önce Mevsimlik Tarım işçiliği konusunda kitap yazan ve aynı zamanda Mehmet Akif İnan İlkokulu Müdürü olan Eğitimci- Yazar Mehmet Göbek karşıladı.
TÜBİTAK ile ortak proje yapan Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meral Uysal, Mehmet Akif İnan İlkokulu Müdürü Mehmet Göbek Tarım İşçiliği yapan aileleri ve Okulları ziyaret ettikten sonra İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'yi makamında ziyaret ederek bilgi alış verişlerinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, "Şanlıurfa öğrenci nüfusu itibariyle Türkiye'nin 4. büyük ilidir. Türkiye'de en fazla öğrenci taşınan İl yine Şanlıurfa. Türkiye'de Mevsimlik Tarım işçiliğinde yine Şanlıurfa ilk sırada yer alıyor. Bu konuda Ankara Üniversitemizin böyle bir çalışma yapması bizleri sevindirmiştir. Yine bu konuda kitap yazan ve Tarım İşçiliğinin en fazla yoğun olduğu bölgede görev yapan Mehmet Göbek kardeşimizde bu konuda daha önce çalışma yapmıştı. Umarım kendisinden istifade edersiniz. Ben tekrar sizleri burada ağırlamaktan dolayı teşekkür eder, çalışmanızda başarılar diliyorum" dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'nin konuşmasının ardından heyet ile toplu fotoğraf çektirdikten sonra ziyaret sona erdi. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TÜBİTAK Urfa'da Mevsimlik İşçileri Araştırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement